Тиква с мед и орехи

Първо – важно е да имате Нана в съседния двор.

Наличието на Нана със сигурност осигурява истински тикви, които прилагам тук като свидетелство. Нана отглежда тиквите.

Важно е да имате и леля, която да доставя всяка година орехи. Ако се снабдите със знанието, че е един от първите приграмисти в България – някъде около 1968 вече пишеше софтуер, ще предположите, че едва ли ги отглежда или брули от дървото. Просто ги поръчва на една нейна приятелка, с която заедно програмираха едно време, и тази нейна приятелка ги купува отнякъде. Във всеки случай орехите са пълни, вкусни.

Важно е finally да имате и свекър, който на крехните си 83 години все още държи повече от множество бодибилдъри и отглежда (ако така се казва) мед. Тази година медът е перфектен. Няма да реализираме продажби, защото трябва такава цена да му се сложи, че едва ли би се продал.

Всичко това, подкрепено със снимкове доказателствa:

Алгоритъм:

1. Ако имате мъж под ръка – снабдявате го с нож или малка брадвичка и забравяте за проблемите. Ако преди това е изкопал дупка, може и за вас да забравят. Във всеки случай основната задача е да насече тиквата с ножа и да я нареже на парчета, които са със застроена площ между 16 и 40 кв.см.

2. На дъното на тава, в която се побират парчетата, се слага захар все едно ще се прави крем карамел, нареждат се парчетата с кората нагоре слага се 1 пръст вода (тиквата пуска доста течност)

3. Слагате тавата във фурната и я забравяте, докато тиквата омекне. От време на време я пробвате с вилица дали е тамън.

4. Тавата с готовата тиква се вади и парчета се обръщат. Наръсват се с начукани (не смлени) орехи, слага се МАЛКО!!! мед и се пъха обратно, за да се запекат орехите. Естествено медът се разтича по дъното на тавата, създавайки неуют за този, който трябва да я мие.

5. Когато орехите пуснат Оня приятен аромат на препечени ядки, вадите и бързи слагате отгоре още малко мед.

6. Чакате да изстине и се получава това по-долу на снимката.

Сега остава да напиша няколко фразички като подаръци за Коледа, подаръци за Нова година, секс стимуланти – казахме, че и те стават за подаръци, cleaning services London, fruit flowers, fruit basket, gift basket, new year fruit bouquets, Christmas gift basket and fruit basket …и естествено уеб дизайн и изработка на уеб сайтове, защото иначе ще ми се сърдят.