алгоритмично

Предполагам всички сме във великолепно физическо здраве! 🙂

Забелязахте ли тук-там онези малки гънчици, които в първия момент се дължат на илюзията, че ластикът на анцунга – “що е толкова стегнат”. После по-прилепналите блузи малко се изкелифенчват над лакъта … от мускулите, повече няма да правя упражнения, и от прането, и даже обиколката на сутиена нещо … гадната материя, казаха, че не се деформира, Геша е виновен, защото като го изтърва пуска пералнята на по-висок градус.

След малко ще се правя на Нийл Армстронг като се екипирам срещу невидимия враг, и ще се гмурна в безтегловия и безметежност. Истината е, че едно от предимствата на махалата е наказателният паркинг и добрите взаимоотношения с момчетата там, другото е бившото отрезвително досами паркинга, което създаде естествен имунитет на квартала за 43 години напред.

Не ни липсва ни манджа, ни вода. Цигарите, които драстично намалих са към финализиране, и “55+” взе да липсва дома. Генералът тази сутрин, след като реализира поредния арт проект – един великолепен шал за Susan YA, ме изненада по време на кафе с “нямам работа”, което комбинирано с “до 17 април” ли е “отпуската” предвещава ДухътНаХамлет да се засели отново наоколо.

“55+” е любимото четиво на Генерала, въпреки че от време на време иде и ми казва: “големи глупости пише – за стари хора само!”. В такива моменти задължително му обръщам внимание, или най-малко изразявам бурно и емоционално съгласие.

Всъщност, както мнозина знаят, скоро требе да почнем да издаваме “95+”, защото откак махна очилата, изчете де що имаше дома. Вкл. Алек Попов, и Тери Пратчет. За творчеството на посления автор беше категоричен: големи глупости пишат! Във всеки случай любимец му е Митко Иванов.

Хайде!
Пак пуснаха БабаМеца с някакви професори по медицина. Аз признавам само проф Valentin Stoyanov
и Готиния Генерал.

Хайде!
малко да поработим, че ще вземат да вдигнат блокадата и ще се окажем в дереджето на народа след Девети – да се чудим какво да си правим “свободата” и да сътворим един билюк простотии, декорирани с нея.

Тия кой ги научи какво е “алгоритъм” … Фейсбук портал! Тоя пич иска да мине много тънко, и мисли, че ако е ФБ портал е безплатно 🙂)
Това сега не разбирам дали е повторение, или за втори път същите простотии говорят!!!!

Оф! Хайде! 🙂
и наздраве!