Добро утро!

Започва най-свежарската седмица от много време насам. Задушничко в Бургас, внученца търгуват попара срещу филия с течен шоколад, някакъв ненормалник се е упражнявал с WordPress, прилагайки го към сайтчето на една жена, за което … е нема нужда да се хабим, сега ще си поискам едно кафе, и после … аванти.
Добро утро!
P.S. Да не забравим, че ул. СанСтефано е затворена.!

EMSC

Пуснах си http://www.emsc-csem.org/ да виси нон стоп е един таб на браузера. Що ли … Ми гледам си лилавите точки как се появяват, щото ме държат будна в очакване на бурята. Една вдясно, после една вляво – дефинират по единствен начин права линия, обаче са далеч от нас … и тъкмо си го помислям, точно на петата на перпендикуляра, от Бургас към правата по-горе, се появява една цикламена точка.

за шерването и леката дрямка

Облаците над Бургас натежават кат главата ми в 14:15 в сряда. Реве им се, и на мен ми се реве, но повече ми се спи.

Както се казва в добрите реклами – сподели или харесай това, за да си мислиш, че си сам …

Кратка петилетка

Голяма сме работа! :))
Ако сте наши клиенти – не четете това, защото други мисли тряба да са в главата ми по това време.
Добро утро! Little Friday! В сряда усещането е за Петилетка от Онова време – не е петилетка, уж е в кратки срокове, ама минава по-бавно от всякога. Накрая, за да не сме капо – една самонаграда с добре охладено Розе от мавруд и сира, пъпеш (да речем) и … какво върви с розе не ми е ясно, но то е нещо като безпартийно и сигурно върви с всичко за червено.
Още един път да е добро утрото, пълни и завързани кесиите, да си намерим ключовете за офиса.

Това момче Бойко Борисов тъъъъкмо си викам – аха-аха да ми допадне, и ДУМ! издумква някаква простотия. По това си приличаме.

Диалектика на дрямката

Диалектика на дрямката и теория на множествата:

13:20: Светът се дели на две с хиперлинк 
13:25 Светът се дели на две – балъци и христо стоичков
13:26 Светът се дели на две непресечни множества по всички възможни показатели
13:33 деленето на 2 е най-сложното делене
13:34 при толкоз сложно делене, не знам що е било нужно да се учи и измисля нещо друго освен делене на 2 или на множества …

Сиеста тайм ,,,,

суматоха в понеделник

Седмицата започва с подобаваща суматоха.
Среща на много Слънца с много Меркуриевци и Юпитеровци, а Марс … си трака. :))
Успех, веселба! Юли е! В Бургас сме, и започва поредна седмица на лятна безметежност, колкото и да мислим, че сме напрегнати.
Добро утро! 

И по американски да кажа – релакс! 

1 ShareLikeLike ·  · Promote · Share

Можеше и да вали, но тогава климатикът нямаше да свърши работа.

Такааааа … пак е петък и пак е горещо, което е сравнително приемливо поведение от страна на Времето, което има невероятната сила да ни натрапва своето настроение като управител на БНБанка.
Можеше и да вали, но тогава климатикът нямаше да свърши работа.

Снощи оляхме Анастасия, от баща Dimiter Valchev, Официално Първескин. Тя се появи на бял свят с гръм и трясък – по-скоро с 12 часова гръмотевична буря и проливни дъждове, които някой каза, че били като по вода. Странджа празнува и се кръсти цяла нощ, защото знае, че така се явяват на този свят Истинските-Онези-чието-име-не-трябва-да-се-споменава – справка тери Пратчет. Орисниците се събраха на открит съвет и се уговориха скоро да създадат среда за подходящо развитие на Нашето Момиче, защото Mariana Markova е още на диета, а Ваня реши да гледа Луи дьо Финес и Зелева супа, та остави недопита половинлитрова вазичка с кехлибарен фермент.

Началото е такова, обаче чакам визита от катя касабова и Veselin Vasilev, та се налага да спра, независимо, че ми текна силата в пръстите ….

Добро утре! И …. умната, че вижте как Митачето ни подведе с тази мома :))

Back to 1993 … с преваляване и прегърмяване

Денят започва така, както завърши предният: с Цветан Василев и КТБ. Иван Костов и Стоян Александров се върнаха в живота ми. Ако седите на маса и защитавате другарче от детските години – това е конфикт на интереси. Следва Централна кооперативна банка – важният си ти (реклама по телевизията, нищо лично). Времето реве и треш’ти над Бургас цяла нощ, демонстрирайки гръмотевично гладки криви и петна в небето над Странджа.
Голям кеф, ако не се налага да бачкаме (тоя глагол само в множествено число, иначе се чувстваш прецакан).

Добро и дъждовно утро, някакви съвети срещу кафяви петна по червени домати?
….
Да си довърша приказкаата, че ходих за закуски – 2 рогчета, 2 “домашни” баници, едно детско айрянче, и една Синя Карелия Слим. Дидинка е на 4 години. Годината е 1993 (тогава Стоенчо мама беше на толкова). Вали, задушно е, продължаа да трещи (тогава имаше такъв правопис), мръсно е, по гънките на центъра на Бургас има локви, плочките по Богоров джвакат. Влизам в Болерото (не си плюя в пазвата). Вземам 2 кофички мляко, избрани сред 10 марки кисело без мляко, кило и триста сирене (пак избрано сред много неизвестни) и една кутия от онези горе. Закръглена кака на касата намусена ме пита искам ли торбичка и ми дава една по 10 стотинки – миришеща на чувал за боклук от току-що купена опаковка в Метро. Давам 50 лева, и … ах, тази 1993-та … сърдит поглед, тон, яд – обирам и всичките дребни … щото нямам дребн банкноти, което е равносилно на убийство на котка до казаните отзад. Кротко и показвам шепа стотинки, да види, че и аз съм човек, нищо, че съм влязла с чадър. Питам я що се сърди, на което (all of a sudden) получавам логичния отговор “Защото ми обрахте парите” … има и още, ама нека да слушаме Божидар Димитров, че той поне – знаем го – няма как да казва истината. А преди него беше онова Кадиев, който каза истината, че го харесвали хората в БСП, ама Ръководството май не го харесва.