Иначе какво да кажа :)

Добро утро! :)) Бавно-бавно се връщам към улавата част от живота, т.е. пускам НоваТиВи за сефте от 1 август …. що ли 🙂
От наслагването на кадри, реклами на гугъл, физиономии и забързани изречения на Калина Влайкова разбирам, че …. си остана същата 🙂
Преди около 40 години Баба Пула, една Голяма историчка така ни правеше преговор по история: “Той (тя, те) казал еди си какво, обаче не е нужно да го помните, щото е голяма глупост и се оказва след време, че не е така, както го е казал” – не точно с тези думи, но разбирам колко ценно и абстрактно ни е обучавала.
Иначе какво да кажа 🙂 
Пиша три писма едновременно и се каня да препрати едни други, мисля да ида да пушна една цигара, преди да ги пратя, но всъщност, за да нагледам Великия Финансист и Великия СисАдмин и Програмист как инсталират FireWall срещу Джованка, брат’чедките, Двукраките с Кисело Зеле и МногоСладкитеКученца на комшията, с цел съхранение не толкоз на наличните остатъци от ремонти артистично разпръснати в двора, колкото с цел избягване на БабоПакЯдатЦветятяа.
Такива ми ти работи :))
Сега, като се заслушах разбрах как бавно и сигурно Мъжовете абдикират от Политиката …
Оф! Се чудя дали да почна пак с политическите трактати.
Ей, този камион съм си харесала. Както ВеликиятТерминаторЕксБатеМиСашко каза: “Бабо, нали това е специален камион за трансфер на бежанци?”
:)) Хайде, че много се разприказваха долу!
И …. не се презорвайте! 🙂

голямото нашествие на червеите и подривните дейности на Къртиците

Добро утро, от китните полета на Деликатното Чери, разположени на втората пресечка вдясно след табелата откъм Бургас! 🙂

След голямото нашествие на червеите и подривните дейности на Къртиците, с които Великият Геш се справи блестящо, слушам едни пернати, които издават звуци в сливата пред терасата. И още едни пернати …

Звуци текат и от Chrome, в който по абсурдния израз “на живо” се върти Хоризонт.

Мусква, пулетулог, Бокува, укуруджавам, и други У-та умекутяват звуците на мякащото нещо, водещу дискусията за ОУНе и задкулиснити игри при гласувъне.

Гугъл и Фейсбук ще плащат на медиите … 🙂 ако искат на “препечатват” тяхното съдържание. И Медиите се радват. 

Ако стане: Господи помииииииииииилуууууууууй! Медиите. И няма да има “идете на нашата страница във Фейсбук!” 🙂 Като цяло

Разбирам, защо от около месец не съм се сетила за телевизия.

Още веднъж Добро да е утрото, особено за всички, които са от по-добрата страна на тревата, както Любо от Габрово каза оня ден на#Шипка 🙂 Хм! На Шипка не разбрах защо всички стояха с гръб към националния флаг, дори баретите!

Политикът се е оттеглил в Голямо Смехурково …

Дни преди да окупира властта 🙂 Политикът се е оттеглил в Голямо Смехурково (произходът на името е видим от снимката) и прави тайни срещи с представители на разни политически сили. Голямо заиграване пада: мътим водата на другите, ядем неродените наследници на други двукраки, които изоставят панически белите им опаковки при нерегламентирано преминаване на нашите граници, и една Джованка сме си харесали, която изяде нерегламентирано листата на лозата.
Освен това, Политикът се е самоназначил за главен доставчик на въоръжение за тайната армия, която нерегламентирано и с респект го нарича Бабо.

дефиниции

Добро утро!

От множеството дефиниции, които се въртят из главата ми, докато се опитвам да се съсредоточа, следната е най-прецизна:

Метла е растение, подобно на царевица, но без кочани, което събира 8 катуна симултанно, с цел създаване на екологично чисти прахочистачки, и съхраняване на остатъците от стеблото и прилежащите му листа и корени за зимата, осигурявайки прясно свинско и телешко.

Щом го написах и тутакси осъзнах, че по-добре да изпия още едно кафе, вместо да си развалям имиджа с проза 🙂

Добро утро! 🙂

Днешната събота е ден на Пъпеша и на индивидуалиста.

Най-добрите утрини са онези, в които първите два часа са свързани с генериране на план, вторите два с последователни корекции, и отхвърляне на елементи от него до достигане на нулево състояние. И по пладне Планът става излишен.

Затуй: Добро утро! 🙂

Днешната събота е ден на Пъпеша и на индивидуалиста.
Ще косим Базов Лагер 3, което означава, че пъпешите в групата са повече от индивидуалистите. Явно, аз не съм част от суматохата, защото си стоя и слушам “отключена ли е колата? Качи се горе до терасата! Не, няма нужда! Баба Кера има ли коса! От Ванко да минем да вземем няколко бири! Аз тръгвам, ако продължавате да се моткате!”

Изходната позиция е:
Събуждаме се на базов лагер 2, на едно и също място, 6 души + още два + още един. Два душа са всъщност душички, и знаят добре как могат да ти експортнат душата под формата на xml.

В конфигурацията са 4 IT-та, Един финансист, Един филолог, Един треньор по фехтовка, и БатеМиСашко и Дидинка, на която осъзнавам, че БатеМиСашко казва Д’Ана.

Всеки има план за деня, аз нямам, затова започва изпълнението на моя.:)

Хайде, лек ден! И по-добре пъпеш на сянка, отколкото индивидуалист с коса и/или косачка на слънце!

дОБРО уТРО, и стига с тия новини.

Фацата на ФБ страниците с нова визия. Да пием за неясната идея, която е достатъчна, за да стане ясно, че има неясно влияние между Гугъл и Фейсбук!

дОБРО уТРО, и стига с тия новини.

Ясно е, че правосъдието има проблем с правосъдието, което е един добър повод да употребим по 8 мътни бири с няколко верни приятелки, една от тях – част правосъдието 🙂

Тишината на селския предиобед прилича на женско събиране с 2-3 досадника.

Едни кудкудякания и квичене, едни врабци и едни други врабци, за които Геша казва, че не били, но пък БатеМиСашко и Дидинки поясняват “жълтото врабче”, “шареното врабче с червеното” и едни други.

Няколко змии, гордо шмугващи се в изсъхналите треви край пътя, като само задникът им успяваш да видиш – тъй се нарича опашката. Те се мислят за русалки, защото завършващото шмугване е с подобна на русалките траектория.

И над всичко това един досаден петел, а може и няколко, щото те не са толкоз индивидуални и различими (тук има нотка феминизъм), които издигат за кратко звук и спират да се хабят.

Псе лае някъде, не е у нас, и едно цвърчене, което завършва цялата какафония (виж илюстрацията).

От няколко дни не гледам телевизия, не чета новинарски сайтове, бачкам си спокойно. Морската вода е към 28 градуса, а тази в кладенеца (имаме кладенец) около 14. :))

Нямам идея защо по телевизията казват “на живо”, като все е “на мъртво”, а ако не е, пак не е на живо, защото има фронт на разпространение на вълната и винаги има отместване.

Хайде, че чувам звук на кирка в двора и може Гешчето да закопава трупа на досадната овца, която се научи да прескача оградата!

🙂

чушки :)

Докато се чудя и назлъндисвам да започна репортажите от политическия живот в Странджа, изпих кафето, пушнах няколко цигари, изслушах разказа за бялата кола, която карала мигранти, брах зеленчуци за супа на партизаните, даже ври!, и се движих нагоре-надолу по стълбата около 14 пъти.

Добро утро! 🙂

:)) хладно е, почти студено. От вчера. Не се чувствам задръстена, и Бургас, градът, където някои дори успяват да живеят и да кликат в всенародните домогвания до НАЙ, е на около 54 км по къдрава хипотенуза на правоъгълен триъгълник с прилежащ ъгъл 30 градуса.

Ей това му е ефектът на въздуха във вододелните райони! Избистря дефинициите и всичко се свежда да прости истини, демек избива ме на математика. Прости-прости, колко да са прости.

Илюстация БатеМиСашко Задобрява!

Как сте! … стряска ме една комшийка, чието име не помня! Бачкам викам аз, вдигайки леко лице от справките за позиции на няколко сайта, барабар с одита на простотийките … Тъй-тъй вика тя … тъй е тука … все има нещо да се чопли из двора и градината …

Хареса ми този израз … чопля нещо из градината, и просветените могат да потвърдят, че човъркането из индексите и алгоритмите си е точно туйй …

Днес голямо човъркане ще пада :)) И … умната!
На вниманието на Sabina Nenkova: чушки!