Иначе какво да кажа :)

Добро утро! :)) Бавно-бавно се връщам към улавата част от живота, т.е. пускам НоваТиВи за сефте от 1 август …. що ли 🙂
От наслагването на кадри, реклами на гугъл, физиономии и забързани изречения на Калина Влайкова разбирам, че …. си остана същата 🙂
Преди около 40 години Баба Пула, една Голяма историчка така ни правеше преговор по история: “Той (тя, те) казал еди си какво, обаче не е нужно да го помните, щото е голяма глупост и се оказва след време, че не е така, както го е казал” – не точно с тези думи, но разбирам колко ценно и абстрактно ни е обучавала.
Иначе какво да кажа 🙂 
Пиша три писма едновременно и се каня да препрати едни други, мисля да ида да пушна една цигара, преди да ги пратя, но всъщност, за да нагледам Великия Финансист и Великия СисАдмин и Програмист как инсталират FireWall срещу Джованка, брат’чедките, Двукраките с Кисело Зеле и МногоСладкитеКученца на комшията, с цел съхранение не толкоз на наличните остатъци от ремонти артистично разпръснати в двора, колкото с цел избягване на БабоПакЯдатЦветятяа.
Такива ми ти работи :))
Сега, като се заслушах разбрах как бавно и сигурно Мъжовете абдикират от Политиката …
Оф! Се чудя дали да почна пак с политическите трактати.
Ей, този камион съм си харесала. Както ВеликиятТерминаторЕксБатеМиСашко каза: “Бабо, нали това е специален камион за трансфер на бежанци?”
:)) Хайде, че много се разприказваха долу!
И …. не се презорвайте! 🙂