РИО

Едно добро начало за всяка маневра
Естествено е човек да тръгва с близките нему места
“Рио” е точно долу до офиса ни. На пресечката на “Иван Богоров” и “Оборище” ( 40 метра от отрезвителното и по диагонала срещу малката бензиностанция зад Трета поликлиника). Инак казано – от гимназия “Раковски” към Краставицата – първия ъгъл.
Това обаче са неща, които едва ли описват духа кьошето.
“Богоров” е една от най-прохладните и ветровити улици в Бургас ( с почти директен излаз на море:). През горещите летни дни джин и тоник (непосветените се наливат с бира) са естествен заместител на кафето, което като по правило е отпаднало от лекото ни следобедно меню.
Значи какво е “Рио” – Комбинация между маза и надземен етаж, но много пипнато направени – с вътрешна вита стълба до второто ниво , така че да се качите на закътано и да се надлъгвате до насита с хора, които може и някога да станат ваши бизнес партньори. :)) Отвън не се вижда кой е заседнал над … кафето.
Ако офисът ви е наоколо – раздават таблички, с които да пренесете разлагащите материали.
Като говорим за кафе (ако искате можете да го опитате) и то е добро (поне повече от онова конското в служебното барче на “Озеленяването” или както там наричат смърдялника в партера под офиса ни …)

Титуловани посетители: Светльо Соловьов, Краси (Джонито), нашия Митак (Малкия Хари) и други каубои от бранша. Често отсядат момчетата от СОТ (обикновено след смяна .. и журналистическото братство може да дочуе интересно инфо 🙂

Кафе – 0,30 ст (захар – колкото ви душа иска, ако такава ви е останала).