дОБРО уТРО, и стига с тия новини.

Фацата на ФБ страниците с нова визия. Да пием за неясната идея, която е достатъчна, за да стане ясно, че има неясно влияние между Гугъл и Фейсбук!

дОБРО уТРО, и стига с тия новини.

Ясно е, че правосъдието има проблем с правосъдието, което е един добър повод да употребим по 8 мътни бири с няколко верни приятелки, една от тях – част правосъдието 🙂

Тишината на селския предиобед прилича на женско събиране с 2-3 досадника.

Едни кудкудякания и квичене, едни врабци и едни други врабци, за които Геша казва, че не били, но пък БатеМиСашко и Дидинки поясняват “жълтото врабче”, “шареното врабче с червеното” и едни други.

Няколко змии, гордо шмугващи се в изсъхналите треви край пътя, като само задникът им успяваш да видиш – тъй се нарича опашката. Те се мислят за русалки, защото завършващото шмугване е с подобна на русалките траектория.

И над всичко това един досаден петел, а може и няколко, щото те не са толкоз индивидуални и различими (тук има нотка феминизъм), които издигат за кратко звук и спират да се хабят.

Псе лае някъде, не е у нас, и едно цвърчене, което завършва цялата какафония (виж илюстрацията).

От няколко дни не гледам телевизия, не чета новинарски сайтове, бачкам си спокойно. Морската вода е към 28 градуса, а тази в кладенеца (имаме кладенец) около 14. :))

Нямам идея защо по телевизията казват “на живо”, като все е “на мъртво”, а ако не е, пак не е на живо, защото има фронт на разпространение на вълната и винаги има отместване.

Хайде, че чувам звук на кирка в двора и може Гешчето да закопава трупа на досадната овца, която се научи да прескача оградата!

🙂