чушки :)

Докато се чудя и назлъндисвам да започна репортажите от политическия живот в Странджа, изпих кафето, пушнах няколко цигари, изслушах разказа за бялата кола, която карала мигранти, брах зеленчуци за супа на партизаните, даже ври!, и се движих нагоре-надолу по стълбата около 14 пъти.

Добро утро! 🙂

:)) хладно е, почти студено. От вчера. Не се чувствам задръстена, и Бургас, градът, където някои дори успяват да живеят и да кликат в всенародните домогвания до НАЙ, е на около 54 км по къдрава хипотенуза на правоъгълен триъгълник с прилежащ ъгъл 30 градуса.

Ей това му е ефектът на въздуха във вододелните райони! Избистря дефинициите и всичко се свежда да прости истини, демек избива ме на математика. Прости-прости, колко да са прости.

Илюстация БатеМиСашко Задобрява!

Как сте! … стряска ме една комшийка, чието име не помня! Бачкам викам аз, вдигайки леко лице от справките за позиции на няколко сайта, барабар с одита на простотийките … Тъй-тъй вика тя … тъй е тука … все има нещо да се чопли из двора и градината …

Хареса ми този израз … чопля нещо из градината, и просветените могат да потвърдят, че човъркането из индексите и алгоритмите си е точно туйй …

Днес голямо човъркане ще пада :)) И … умната!
На вниманието на Sabina Nenkova: чушки!