Отворено писмо до магазин Пикадили, Бургас

Здравейте!

Какъв е начинът човек да успее да се снабди с Карта на Пикадили в Бургас, защото от 2 месеца със съпруга ми се опитваме. В различни дни и часове, според препоръките на продавачките и касиерките,
“Колежката (или титулярът, или нещо друго)” все липсва и ще е там на следващия ден, или е в отпуск, или днес почива.
Попълването на карта с ЕГН и други лични данни и оставянето “Ей! там” не е това, което ще направим отново, защото веднъж вече го направихме по много неразумен начин.
В същия момент наши познати, децата ни и т.н. получиха карти на момента, и подозираме лично отношение. 
Пикадили,Бургас
Ние сме хора (всеки от нас) професионалисти, на една прилична възраст (55 и 56 години), уважавани сред приятели, близки и познати, и имаме всички други качества, щото да сме едно достойни членове на Вашия Клуб. 
Също така имаме “членски карти” на Мтел, на 7-8 вериги заведения, на СБА, на Метро, на няколко уважавани Клуба с хуманитарна насоченост, и т.н.
Моля, да ни отговорите на тъпия въпрос: има ли тенденциозно дискриминационно отношение към определена възраст и категория. (ние сме почти млади и много симпатични, чисти, спретнати, гледаме да не се набиваме на очи, и правим всяка вечер почти сметки 40-50 кинта, което е една добра инвестиция във вашия бизнес). Дори купуваме понякога едни глупави книжки за внуците си, вместо да ги купим от Хеликон, откъдето също имаме някакви промо-чипове, изобщо ние сме едни желани разсипници. И едно много важно качество! – изтърпяваме безпардонното и невъзпитано поведение на касиерките, както и идиотското сервилничене на продавачките към Руснаците (вкл говорене на руски), които ги карат по няколко пъти да връщат сьомгата и да я сменят с друго парче,
Вчера, след поредното разочарование се опитах да се свържа с един номер, изписан на Зелената листовка за попълване на ЕГН, за да получа информация и да заявя, че не съм склонна ЕГН-то ми да виси на неохранявана маса (приличаща на барплот), обаче – и там Йок! Телефона, от който се обадих е ………………………. (тази информация я давам, за да се индикирам като реално същетвуващ човек :))
Разчитам на някакъв отговор, и най-вече на карта (т.е. на 2 карти)
Таня