пари *Нищо *пари+, приказка за апетита и киселото зеле

Докато се огледаш и над морето се е издигнала онази крайбрежна светлина, която започва от ярко жълто, преминава през прасковено и стига до цвят банан.
В планината липсва пълният градиент.
 
Нагоре е нормално синьо-бяло рае, заради туй, че сме на трасето/шосето на самолетите, които упорито ни прескачат.
 
Долу си е нормално сиво.
 
От ранна утрин съм го ударила на стратегии, преди чужди реални мисли и звуци да ми прецакат концентрацията.
Ще вкараме малко smart с точки днес, защото е време за промяна.
 
Осем от 112 позиции миналия понеделник са финализирани успешно. Другите не ги броя, дори се опитвам да не използва аритметична операция изваждане, като превенция на стреса. Най-хубавото на нашата работа е, че е по-добре да я вършеш, вместо да се стресираш.
 
Замислям се за странния вид бизнес, който правим. При него реперът е: *пари *акъл *ФормализиранАкъл *ИзографисанАкъл *ПрограмиранАкъл *ИнсталиранАкъл *ОптимизиранАкъл  *СподеленАкъл  *ФуниизиранАкъл  *Пари+.
Този Плюс накрая, докато го направим тъй, че да е + …. е това е дето сутрин му ставам да го тормозя по тъмно и тихо! Голяма борба пада.
 
За клиента е: *ДавамЕдниПариНеЗнамЗащо *РазпитватМеКатоДАНС *ГоворятМиВрелиНекипели *ТормозятМиХората /*мислех, че ще дам едни пари и ще уволня всички */ *ЩеГиРазкарамТеЩеМиДаватАкъл *А!имамДвеПоръчки! *ЩеГиИзчакамОщеМалко *А!НаЧасИмамДвеПоръчки *А!ИзбихСиПаритеНачалните *ГолямаСаРабота!
Ох! Сега се сетих, как през 2001-2002 някой искаше да му дадем уеб дизайн сайта или програмата в материално състояния. Пита ни: някаква кутия? И май дори направихме нещо такова, обаче ще си погледна записките.
Погледнато като кръговрат на абстрактни средства – вземаме пари на хората, пием много кафета в началото, и накрая им даваме Нищо.
 А пък те хем са си избили парите, хем после Нищото прави Пари.
Ей, с това как се преборихме, нямам идея.
Да! Има и последен етап: вече не пием кафета, ами си ходим по кръчми заедно да си говорим за разни неща. Обикновено в неформална обстановка не говоря много 🙂 пред малка публика.
Да са живи и здрави Адвокатите, че през цялото време с тях сме давали пример, докато влезе в сила Промяната и сега вече те са нас дават пример. 🙂
М’дам.
Нека се будим дълго още, защото Нищото си заслужава.
 Я! Изгря!
Хайде!
И успехи и *пари*Нищо*пари+ 🙂
А!Тамън на време: “Кафенце?!”, знаете кой 🙂