Оградите и свободните кокошки

Времето е аргумент срещу планирането, което чувствам като предателство спрямо моята подреденост и хаотично-успешните дни на Гешчето. Днес ще минем без нов Комин, но пък с изградена баня на 100% може би, без таван естествено, за тези които са подробно запознати с градежа.

Слушам проф.Божидар Димитров по ТВ+ … чия е тази телевизия …

Моят трактат за Пътя на Политика бледнее пред историческата фантастика на древността, съчетана с известни факти от близките 150 години и предсказанията за следващите 50, базирани на опита на гърците от утре …

В исторически план една къща започва да се руши от оградата. Минеш ли през селските улици има 4 признака, по които е да различиш, че тази къща вече не е дом:
1. Оградата е на различен стадий на килването – няколко такива има в снимките
2. По теловете няма пране, най-вече съдрани гащи
3. Липсва сателитна чиния
4. Не се виждат строителни материали и отпадъци.

Вчера пообиколих Ново Смехурково, докато Гешев имаше компания 4-5 майстора, и Наско Сираков. Наско е услужлив съседн с магарешка каручка от Базов лагер 1, с изискана удължена физиономия и теслата на доверието, затъкната в дочени гащи.

Селищата от затворен тип са били известни и тогава, ама са ги наричали типов проект. :))

и Последно, което видях и разбрах е: свободни и незвисими кокошки има, но няма петли с такива характеристики – все с по 4-5 кокошки ходят заваллиите (ако тъй се пише) :))