Google …. и още нещо

Как сте, банда? :))

Докато търсих инфо за адвокатската кантора, регнала фирмата Гугъл България, зад която все още не е ясно дали стои Гугъл или някой друг, попаднах на :)) един сайт www.cilpartners.com, който сме правили 2001-2002 по всяка вероятност, и си викам … ако изчакат още малко може да мине за мобилен сайт :)) и хем Гугъл България няма да ни карат да му фиксваме мобайл ишутата:) /заб. Сайтът е долу unsure emoticon

Гугъл и те горе-доле тогаз възникнаха. Ех! :)) Колко интересно беше едно време с altavista, magelan, … ама да не ходим в онези дебри.

Най-срутващото заглавие по темата е на Econ.BG (дот би джи) “Google отваря първия си офис в България”.

Това е истината драги зрители и платени слушатели.

Първият офис, после вторият, осмият и така, до всяка бензиностанция на Петрол – по един офис на Гугъл.
Или в Метро, до касетите за багаж на входа smile emoticon отгоре пише Гугъл!
Пък представяте ли си 253 от общо 70-те офиса на “Компютърния гигант “(винаги ме озадачава какво имат предвид журналисти и ПР-и, жонглирайки с непознати двудумни фрази smile emoticon да са у нас.

И сега става ясно, защо няколко индийски кол центъра, наречени ИТ фирми, скорострелно напуснаха Бургас :)) Щот’ кат’ мине проучването и вече требе да се разкарат :)).

Пишейки за това се сещам колко сайта има за Бургас, и що точно на мен ми звънят днес от три пресцентъра на 8 партии, за да ме уведомят, че са пратили прес съобщение за нещо си, от което аз дори пари няма да взема.

Утре да не пропуснете голямото ИТ събитие – частично слънчево затъмнение, което ще може в 10:42 да се наблюдава от пресцентъра на Гугъл в София.

Лека доработка на този прекрасен ден с прежурящо ледено слънце!
:)) и кафееееее ………….