дрямка в събота

Всяка събота, 3 часа подир пладне, душевният ми мир влиза в режим на скачени съдове със световния непукизъм!

С идването на Баба Марта всички белези на Коледа се появявиха неусетно. Коледарчето се покри с тежки цветове, Коледната звезда почервеня и заедно с напъпилите зюмбюли се хвърли да посреща празника.

Сланина с крехка кожичка се появи по месарниците редом с първите кофички с #домашно #заквасено овче мляко /* и аз така си помислих! */ и замириса на #Гергьовден.

В тази весела бъркотия, дори малките снежинки край набъбналите пъпки на ябълки и сливи изглеждат нормално и не ме притесняват. Един комшия каза, че сме закъснели да орежем асмата! Той ще ми каже! 🙂

… много е кеф да вдигнеш глава и да видиш, че си на земята 🙂 тъй е в гората и на село. Не се налага да излизаш на терасата – целият живот е на нивото на очите ти. Било утре Сирни заговезни, твърди един notification.

За поредна година, точно в този сезон се втурвам да спрятам дългосрочни тримесечни планове, и бързо се отказвам, за да не ми се смее Началникът Отгоре 🙂.

На екрана ми, в левия долен ъгъл, се появяват през няколко секунди notifications, които ми разказват колко народ вместо да спи в събота след обяд хаби имунната си система в социалните мрежи, и всъщност колко добре съм се справила с чуждите кахъри 🙂.

Хайде!
🙂 да си допием кафето
И да не забравяме, че първите 6 новини са винаги за посещаемост гледаемост .