облаците

Няколко гларуса се очертават контрастно на фона на слайдващите се облаци. Реят се и променят оттенъка си. По тъмно се виждат само блестящите им тумбаци, после стават бледосини и после жълти.

Докато пия кафе се чудя, дали носят коронавирус в миризливите си …. или само гълъбите и прилепите го носят.
Ей, така се докарва паника!

Една Баба Кифла, изрусена, говори за “много сложния сбор от интереси”, предизвикан от простичката комбинация винетка, тол система, превозвачи, и политически конЦенсус.

Тя “не разбира”, което е явно за Генерала, който за пореден път се обръща към Геша и казва “Иван Костов разграби държавата и раздаде куфарчетата”, тъй като все още не е разбрал, че съм Фен на Костов. Малко му се мешат времената, периодите на демокрация, и на ЕдноВремето, което е допустимо, понеже за него това е около 33,3% от живота, а за нас е точно 50%.

Явно е, че каката-баба не разбира, иначе щеше да използва понятието “съвкупност”, и да избегне “сбор”, тъй като за сбор требе да се намери глобален еквивалент и той да се сборува, инак 3 круши и 4 ябълки правят осем министри (ако това е коректното множествено число, което ми звучи като лангусти).

Тя продължава да говори ….

Връщам се към началото на преразказа на действителността и етимологията на думата Интерес, interest и разбирам, че разбира.

Хайде! Стига с КакитеБаби!
Днес ГЕОРГИ ГЕНОВ, брат’чеда, има още една Ема, което в първия момент изпрегна цялата А клас 🙂 общност на Славейковото, и после се успокоихме 🙂

Да сме живи и здрави!
Емите да са живи и здрави 🙂
И, ако не можете да избегнете нещата, които ви натоварват – предайте ги на вторични суровини.
Хайде!